2. határidő

2. határidő

Kedves Kiállítók!

A 2019. június 10-11-12-én megrendezésre kerülő Komárom CACIB kiállítás 2. nevezési határideje MA éjfélkor (május 13.) lejár.

Nevezését leadhatja online a www.nevezes.dogshow.hu oldalon. (Figyelem, csak azonnali online fizetéssel a rendszeren belül!)

Továbbá nevezhet postai úton (fizetés ez esetben banki átutalással), illetve személyesen központi irodánkban ügyfélfogadási időben (fizetés ez esetben készpénzzel vagy kártyával).
Központi iroda címe: 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
Banki adataink elérhetők honlapunkon, az alábbi linken:
https://www.kennelclub.hu/index.php?link=elerhetosegek&m=37

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kutyakiállításra történő papír alapú (személyesen leadott vagy postai úton beküldött) nevezés minden esetben CSAK AZ ÚJ FORMÁTUMÚ nevezési lap kitöltésével lehetséges, mely nevezési lap mindig az adott kiállítás honlapján érhető el.

A nevezési lap tartalmazza a kutyakiállításra való nevezéssel, katalógus összeállítással, oklevél kiállítással, és hírlevél küldéssel kapcsolatban szükséges hozzájáruló nyilatkozatot, természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló (EU) 2016/679 rendelet („GDPR”) 6. cikk (1) bek. a) pontja alapján.

Kérjük, hogy nevezésüket KIZÁRÓLAG ezen az ÚJ FORMÁTUMÚ nevezési lapon nyújtsák be irodánk részére, mert AZ CSAK EBBEN AZ ESETBEN LESZ ÉRVÉNYES.

A 2019. június 10-11-12-én megrendezésre kerülő Komárom CACIB kiállítás nevezési lapja az alábbi linkeken elérhető:
https://www.kennelclub.hu/files/files/KOMAROMCACIB/ujnevlap_komarom2019junius_nyilatkozattal.pdf

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Komárom CACIB Show hivatalos oldala

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.