Derby Kiállítás szabályai

A Derby kiállításra azonos szabályok szerint nevezhet bárki, mint egy CACIB kiállítás esetén. A bírálatok azonos módon zajlik, mint a CACIB kiállítás, ugyanúgy kiadásra kerülnek a megfelelő címek: HPJ,CAC,CACIB, stb. A számítógépes kiállítási program a Derby korú kutyákat a születési dátumuk alapján a kiállítási katalógusban nagy D betűvel jelöli. Ezek a kutyák konkurálnak majd a Derby Győztes címért.

Hungária Derby Győztes (HDGY)

A Hungária Derby Győztes címért konkurálhat fajtánként és nemenként minden olyan kutya, amely a kiállítást megelőző naptári évben született és kitűnő minősítést kapott a fiatal, növendék, nyílt, munka vagy győztes osztályokban. A nemenkénti két győztes derby kutyát a bíró összeveti a Best Derby címért.

A Best in Show programban vasárnap a Junior Best in Show helyett Derby Best in Show kerül megrendezésre az alábbiak szerint:

A Komárom Derby CACIB kiállítás Legszebb Derby Kutyája (Derby BIS)

A cím az összes FCI fajta Best Derby címet elért kutyái közül kerül kiválasztásra. Az első, második és harmadik helyezett rangsorolással. Fajtacsoportonkénti behívással.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Komárom CACIB Show hivatalos oldala

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.